Menu

Intrebari fregvente

Este legal videochatul?

Domeniul videochatului este o activitate economica si se supune legislatiei in vigoare. Insa, ca orice alta afacere, fiecare studio respecta mai mult sau mai putin legea. In ceea ce ne priveste, iti garantam ca respectam absolut toate prevederile legale. In momentul in care te hotarasti sa lucrezi ca model de videochat, vei semna un contract individual de munca sau un contract cu drepturi de autor cu Mediva Studio, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Cati bani pot face in prima luna de videochat?

Poti avea venituri intre 1000 $ si 50.000 $, in functie de implicarea si profesionalismul fiecarui model. De asemenea, castigurile sunt conditionate de felul in care iti faci meseria, de cate ore lucrezi saptamanal, de relaxarea si naturaletea pe care le afisezi in fata camerei video, de cunostintele de limba engleza, dar si de felul in care tii cont de recomandarile noastre. Pe masura ce vei acumula experienta si te vei simti in largul tau, vei putea castiga mult mai bine, la fel ca unele dintre colegele tale de videochat, care incaseaza 3.000 $, 5.000 $ sau chiar 10.000$. Pentru aceste rezultate, trebuie sa respecti un program ca la orice alt loc de munca, sa fii ambitioasa, sa ai rabdare, sa depui eforturi si sa te concentrezi sa-ti atingi obiectivele.

Datele mele vor fi confidentiale?

Toate informatiile pe care ni le vei furniza sunt confidentiale. Dorim ca toate modelele de videochat care lucreaza pentru Mediva sa se simta in siguranta, asa ca nu vom declina identitatea lor. Pentru a-ti desfasura activitatea pe site-urile de videochat iti vei alege un nickname (pseudonim) pentru fiecare domeniu, care nu va fi divulgat de nici un angajat al companiei noastre. Ramane la latitudinea ta daca doresti sa-l comunici cunostintelor tale, insa recomandarea noastra este sa nu o faci, deoarece e mai bine sa fii discreta. Pentru ca identitatea ta sa fie in siguranta, site-urile de videochat cu care colaboram nu permit membrilor romani sa vada modelele din Romania.

Pot sa lucrez de acasa?

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor sa lucreze in cadrul unui studio. Conditiile absolut necesare (aparatura tehnica si video, internet de buna calitate, decor variat, etc) necesita o investitie destul de mare si greu de amortizat de catre o persona intr-o perioada scurta de timp. In afara de aceste “cerinte materiale”, feedback-ul unui trainer ajuta intotdeauna modelul sa urce in top. In plus, este incredibil de greu sa iti mentii programul de lucru si focusul de una singura, cu siguranta ai descoperit asta si cu alte ocazii. Cu toate incercarile noastre, 99% dintre modelele din studio castiga mai mult de 250% decat modelele de acasa.

Trebuie sa arat perfect, sa am 90-60-90?

Gusturile nu se discuta niciodata. Exista barbati carora le plac femeile 90-60-90, exista barbati care prefera femeile slabe si barbati care vor femei mai plinute. Unora le plac femeile indraznete, altora femeile angelice, delicate. Pentru a reusi in domeniul videochatului, trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea (nu, nu sustinem narcisismul, ci faptul ca fiecare femeie trebuie sa se mandreasca cu atuurile ei si sa-si accepte minusurile). Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele. Iar videochatul, pe langa bani, iti va aduce multa incredere in tine si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

Am citit pe site-ul altui studio de videochat ca ofera
commission 80% si imi plateste si impozitele, voi de ce nu faceti la fel?

Si noi credeam in Mos Craciun candva, dar sa fim realisti: din 100% incasari de la site-uri, un studio care face angajari videochat are de platit cel putin 10% costuri fixe de exploatare, 5% costuri cu salariile echipei de suport si 5% cheltuieli cu echipamente. Daca ar fi adevarat ce publica unii pe site-urile de prezentare, atunci ar aduce bani de acasa. In realitate, cine promite asa ceva minte si va folosi o serie intreaga de “tricks” pentru a nu iti da seama care sunt de fapt sumele la care se aplica cei 80%.  La noi, totul e corect si transparent, asa cum trebuie sa fie intr-o colaborare profitabila pe termen lung.

As vrea sa lucrez la voi, dar imi e teama sa renunt la jobul actual. Daca nu voi face nici un ban la inceput si nu voi avea cu ce plati chiria?

Ne-am gandit si noi la asta si, de aceea, oferim un salariu garantat de minim 3000 ron.

Nu am experienta in domeniu, in cat timp pot ajunge un model de videochat de success?

Ca in orice alt domeniu, evolutia unei persoane in cariera depinde doar de ea. Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre site-urile de videochat, precum si mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza, firea sociabila si punerea in practica a notiunilor acumulate in timpul perioadei de training. Putem spune ca un model ajunge la succes intre 2 si 6 luni de la angajare in videochat.

Ce varsta trebuie sa am? Pana la ce varsta pot face videochat?

Pentru a fi model trebuie sa fii majora (adica sa ai 18 ani impliniti). Site-urile de videochat (fie el nonadult sau adult) se adreseaza persoanelor majore, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa ai deja 18 ani. Referitor la intrebarea “pana la ce varsta”, noi credem ca o femeie poate fi model de videochat pana la 45 ani. Aceasta limita depinde foarte mult si de felul in care arata femeia. Nu ne referim la numarul de kilograme, ci la aspectul tanar. Rolul barbatului in societate este de a “vana”, el este un luptator, un cuceritor. Intotdeauna femeia mai tanara va fi privita ca un trofeu mai important. Dragi femei, aveti intotdeauna grija de imaginea voastra indiferent de domeniul in care veti lucra.

Asigurati cazare modelului? Este gratuita?

Mediva Studio ajuta modelele care au nevoie de cazare in primele 3 luni.

Ce inseamna program flexibil de videochat?

Spre deosebire de alte domenii, ca model iti vei stabili singura programul de lucru de la o saptamana la alta, dupa cum vrei si poti. In cadrul studioului poti alege sa lucrezi ziua sau nopatea, intre 4 si 6 zile pe saptamana. Pentru venituri financiare mari, noi va recomandam sa aveti minim 5 zile lucrate pe saptamana si de obicei sa lucrati constant pe aceeasi tura, pentru a va fideliza membrii.

De ce acte am nevoie pentru a fi model de videochat?


Pentru a-ti putea crea conturi pe site-urile de videochat avem nevoie de cartea de identitate. Unele site-uri cer in plus si pasaportul sau permisul de conducere, dar nu trebuie sa le ai de la inceput. Evident, nu acceptam decat documente originale si valide, intotdeauna la Mediva Studio un model va lucra pe actele proprii.

Trebuie sa platesc ceva pentru poze?

Pozele intiale si toate pozele, teaserele si materialele de orice fel pe care le vom face in ajutorul tau cat vei lucra la Mediva Media sunt gratuite, nu trebuie sa platesti nimic.

Cum imi garantati ca sunteti un studio serios care face angajari videochat?

Vino la noi in vizita. Stai de vorba cu colegii din echipa de suport, stai de vorba cu modelele de videochat care lucreaza la noi, te vei lamuri repede.

Ati scris ceva despre credite, cum functioneaza?

Vei incepe sa lucrezi ca model de videochat la Mediva Studio. Vei trece de perioada de training si acomodare, vei incepe sa castigi din ce in ce mai multi bani. Iti vei dori o masina, o casa, diverse investitii in look-ul tau. Cum ti-am promis, suntem alaturi de tine si te vom ajuta. Cu un credit fara dobanda, cu negocieri pentru cele mai bune deal-uri, cu asistenta comerciala si legala. De asemenea, poti opta pentru credit de nevoi personale, credit de studii, credit masina, credit ipotecar, credit prima casa la oricare din bancile care ofera astfel de credite. Reusim impreuna, da?